Ar trebui sa colaborezi cu o agentie PPC?

Publicitatea PPC este dificilă. Chiar și atunci când funcționează, este greu. Trebuie să investești nenumărate ore pentru a-ți optimiza anunțurile, ofertele, campaniile, paginile de destinație și site-ul web.

Inevitabil, la un moment dat, în cariera fiecărui marketer, director de marketing și proprietar de afacere, vine un moment în care fiecare se întreabă: „Nu există o modalitate mai ușoară de a-mi gestiona campaniile PPC?”.

Ei bine, răspunsul simplu este: „Da”.

La fel ca în orice lucru în viață, există întotdeauna cineva pe care îl poți plăti să facă lucrurile pe care nu vrei să le faci. Adevărata întrebare nu este „Există o modalitate mai ușoară de a-mi gestiona campaniile PPC?”, ci „Care este cea mai bună modalitate de a-mi gestiona campaniile PPC?”.

Acum, deși ne-ar plăcea ca răspunsul la această întrebare să fie „angajează Beonweb – Agentie PPC „, recunoaștem, de asemenea, că angajarea noastră nu este cea mai bună mișcare pentru fiecare afacere. Pentru unele business-uir, angajarea unei persoane pe plan intern va fi opțiunea corectă. Pentru altele, angajarea unui freelancer care să supravegheze lucrurile este o alegere mai bună.

Iar pentru multe afaceri, cea mai bună soluție este să angajeze o agenție PPC precum Beonweb.

Dar cum știți dacă angajarea unei agenții este sau nu potrivită pentru dumneavoastră? Pentru a vă ajuta să răspundeți la această întrebare, haideți să aruncăm o privire asupra câtorva motive pentru care ați putea – sau nu – să luați în considerare angajarea unei agenții PPC.

O agenție PPC nu vă poate salva afacerea. Agențiile PPC sunt excelente la optimizare, nu la inițiere. Dacă angajezi o agenție PPC pentru că ai o idee de afaceri grozavă și vrei ca cineva să o facă să funcționeze, vei fi profund dezamăgit.

În timp ce managerii de cont de la o agenție precum Beonweb au foarte multe abilități și trucuri în mânecă, majoritatea acestor trucuri funcționează cel mai bine pentru afacerile care sunt deja stabilite.

Angajarea unei agenții PPC pentru a gestiona un canal neprobat nu face decât să crească riscul asociat cu experimentarea acelui canal. Dintr-o dată, nu riscați doar banii pe o nouă campanie PPC – riscați și banii pe care îi plătiți cuiva pentru a vă gestiona campaniile.

De cele mai multe ori, dacă o afacere nu poate face ca PPC-ul său să fie cel puțin puțin puțin profitabil fără o agenție, nu va putea să-l facă profitabil nici cu o agenție PPC.

UNDE SE DIFERENTIAZA O AGENȚIE PPC

Dacă, totuși, ați dovedit că campaniile dvs. PPC funcționează… și pur și simplu nu mai doriți să lucrați la ele, angajarea unei agenții PPC bune poate fi o modalitate excelentă de a merge. Sau, dacă campaniile dvs. funcționează, dar doriți ca cineva cu mai multă experiență să le facă să funcționeze mai bine, angajarea unei agenții PPC poate fi o modalitate excelentă de a vă duce campaniile la nivelul următor.

 

Ori de câte ori angajați pe cineva, beneficiile pe care le oferă afacerii dvs. trebuie să fie egale sau mai mari decât cât îi plătiți. Acest lucru este valabil indiferent dacă angajați un casier sau o agenție PPC.

Așadar, dacă vă gândiți să angajați o agenție PPC, întrebați-vă: ce beneficii mă aștept să obțin prin angajarea unei agenții PPC? Dacă răspunsul este ceva nerealist, cum ar fi: „Am nevoie de o agenție PPC pentru ca campaniile mele să funcționeze… și dacă nu o pot face, afacerea noastră se va duce la fund”, aceasta este o rețetă pentru dezastru.

Pe de altă parte, dacă este ceva rezonabil, cum ar fi „Vreau să dublez veniturile pe care le obținem din campaniile noastre PPC, dar nu am timpul sau abilitățile necesare pentru a o face singur”, atunci angajarea unei agenții PPC precum BEONWEB este probabil o opțiune excelentă de luat în considerare.

Chiar dacă cheltuiți mii și mii de dolari pe lună pe Facebook Ads sau Google Ads, sunteți doar o picătură în găleată pentru aceste platforme. Succesul sau eșecul campaniilor dvs. nu înseamnă mare lucru pentru ele.

O agenție PPC, pe de altă parte, le pasă – foarte mult. Beonweb gestionează bugete considerabile de cheltuieli publicitare în fiecare lună, așa că Google, Facebook, Bing și restul platformelor publicitare vor să se asigure că avem o experiență cât mai bună cu platforma lor.

 

Drept urmare, avem parte de tot felul de avantaje speciale la care întreprinderile individuale nu au niciodată acces. Iată doar câteva dintre ele:

Acces timpuriu la programele Alpha și Beta. Adesea, putem oferi clienților noștri acces la noi opțiuni de marketing înainte de lansarea lor publică generală (gândiți-vă la titluri extinse, campanii RSLA, promoții sponsorizate etc.).

Chiar mai mulți ochi pe contul dvs. Deoarece platformele publicitare doresc ca noi și clienții noștri să avem succes, acestea alocă unii dintre oamenii lor de top pentru a supraveghea conturile clienților noștri. În acest fel, se pot asigura că conturile noastre primesc timpul, dragostea și atenția de care au nevoie. În plus, acești reprezentanți oferă idei și perspective suplimentare din datele lor interne, la care publicul larg nu are acces.

Asistență mai rapidă. Oricine a încercat să contacteze Google sau Facebook în legătură cu probleme legate de contul său știe că poate fi o bătălie grea pentru a obține satisfacerea nevoilor tale. Mulțumită statutului nostru de partener cu diverse platforme publicitare, putem pune rapid o persoană reală la telefon pentru a rezolva problemele legate de politici, nereguli în conturi și multe alte elemente de asistență.

Deci, ar trebui să angajați o agenție PPC? Totul depinde de dumneavoastră și de afacerea dumneavoastră. În acest articol, am vorbit despre o mulțime de motive pentru care ați putea dori să angajați o agenție… și o mulțime de motive pentru care ați putea refuza.

Ca să fiu sincer, dacă ai o afacere de succes care produce în prezent venituri decente cu ajutorul publicității online, să vorbești cu o agenție precum Beonweb ar putea fi cea mai bună decizie pe care o vei lua anul acesta. Dacă ți se pare că asta ți se potrivește și ai vrea să vorbești cu noi despre ce putem face pentru a te ajuta să faci mai mulți bani cu mai puțin efort, fă clic aici pentru a ne anunța!

Cu toate acestea, dacă nu v-ați dovedit modelul de afaceri, nu înțelegeți cum să vă comercializați în mod eficient către publicul țintă sau căutați pe cineva care să vă salveze afacerea, angajarea unei agenții este probabil să fie un exercițiu de frustrare. S-ar putea ca lucrurile să funcționeze? Sigur, există întotdeauna o șansă, dar, de cele mai multe ori, vă veți dori să vă fi investit banii în altă parte.

 

Ce părere aveți angajarea unei agenții PPC este potrivită pentru dumneavoastră?In cazul in care sunteți de acord cu acest punct de vedere  puteti sa ne contactati oricand.