Campanii Amazon Ads PPC

Cream și optimizam campanii Amazon PPC

Sa vinzi pe Amazon poate deveni una dintre cele mai profitabile afaceri pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Cel mai mare avantaj al unui business pe Amazon este faptul ca poti sa comanzi produsele din China si sa le revinzi sub brandul propriu.

Platforma Amazon este cel mai simplu mod de a porni un business In mediu online datorită resurselor pe care le oferă, fiind cel mai mare retailer din lume. Prin serviciul FBA, vei avea un stoc în depozitele Amazon care ajunge acolo direct de la furnizor, iar comenzile vor fi prelucrate de angajații Amazon.

Produsele sponsorizate/promovate pe Amazon sunt și vor continua să fie unul dintre cele mai puternice instrumente pentru promovarea vânzărilor incipiente de către vânzători.

Ce vom face pentru ati creste business-ul pe Amazon?
Auditarea campaniilor Amazon
Analizam, optimizam și extindem campaniile PPC deja existente pentru a pastra elementele pozitive si imbunatatim performantele campaniilor.

Optimizare listing

Analizam listing-ul produselor si informatiile din back-end. Venim cu recomandari astfel pentru a  imbunatati rata de conversie.

Optimizarea campanii

Optimizarea periodică este cheia pentru un ACoS redus. Vom optimiza campaniile in mod regulat astfel incat ROI sa fie pozitiv.

Research si extindere campanii

Vom folosi toate instrumentele de analiza pentru a identifica cele mai potrivite cuvinte cheie pentru produsele tale, impreuna cu analiza concurentei, cautari inversate ASIN și multe altele.
Tool-uri folosite: Google Keywords Planner, Sellics, Keywords inspector, Google Trends etc.