Servicii

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul marketingului online, concepem cea mai eficienta strategie de promovare online,  strategie ce iti va aduce mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele tale.

Cui se adreseaza serviciile de promovare online?
Deti deja un business online sau iti doresti crearea unuia? Prin intermediul unor servicii de promovare online vei putea ajuge direct la publicul tau tinta si vei atrage persoane dispuse sa achizitioneze produsele sau serviciile tale.

Propunem mix-ul cel mai potrivit, cu cele mai eficiente tehnici de promovare pe Google Ads – Search si Display, Facebook Ads, YouTube, Amazon, Instragram, Twiter.

Campanii Google AdWords

Vrei rezultate rapide? Google AdWords este metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online, alaturi de alte masuri durabile in timp.

Vezi detalii…


Campanii Facebook Ads

Facebook este cea mai importanta retea de socializare online din Romania, creste zi de zi si reprezinta o noua modalitate de promovare targetata. Interesul aratat fata de aceasta retea de socializare este atat de mare, incat promovarea prin campanii de Facebook Ads devine o sursa importanta de trafic, notorietate si brand awareness.

Vezi detalii…


Campanii Amazon

Platforma Amazon este cel mai simplu mod de a porni un business In mediu online datorită resurselor pe care le oferă, fiind cel mai mare retailer din lume. Produsele sponsorizate/promovate pe Amazon sunt și vor continua să fie unul dintre cele mai puternice instrumente pentru promovarea vânzărilor incipiente de către vânzători.

Vezi detalii…