Consultanta

Consultanța în marketing online te ajuta să-ți stabilești un plan de acțiune care duce la creșterea notorietății și a numărului de clienți, folosind un mix de promovare eficient. De la strategia de comunicare în social media până la cuvintele cheie și expresiile folosite în campaniile de Google Adwords sau SEO, înțelegerea comportamentului potențialului client și adaptarea mesajelor pentru comunicarea digitală, toate vor fi explicate pe înțelesul tău!

Strategie de Marketing

Obiective, Poziționare, Analiză competitivă, Reguli de brand, Trenduri în verticale, Analiza Marketing 360, Optimizare procese interne

Digital journey

Branding canale, Creare și segmentare audiențe, Strategie de comunicare online, Automatizare Marketing, Analytics setup

Business Intelligence

Media Planning, Data Analytics, Optimizare rată de conversie, Îmbunătățire UX, Personalizare soluții digitale

De ce să apelezi la consultantă în marketing online?

Indiferent de afacerea pe care o ai, pentru a crește notorietatea firmei sau pentru a avea mai mulți clienți folosind mediul online, ai nevoie de cunoștințe solide de marketing apoi de o bună cunoaștere a comportamentului utilizatorului de internet. Din păcate, nu toți avem aceste cunoștințe, ca atare este nevoie să apelăm la specialiști.

Pentru a te asigura că site-ul pe care îl ai sau îl vei face respectă principiile de utilizare eficientă și transmite exact mesajul care vrei să ajungă la potențialul client;

Pentru a avea o imagine profesională care respectă legile branding-ului;

Pentru a avea o campanie de marketing sau de promovare eficientă.

Indiferent cine “implementează” strategia de marketing sau mai bine spus planul de acțiune, dacă se respectă lucrurile identificate și stabilite în cadrul ședințelor de strategie atunci șansele de atingere a rezultatelor vizate sunt maxime.